sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Kevätaurinko :-)

Ulkona on selkeästi kevään tuntua aurinko paistaa ja linnut laulaa titityytä. Ihana kevät aurinko saa nauttimaan kelistä ja hymyilemään ilman sen kummempaa syytä. Yhdessä puussa näimme vähän lehtiä ja ensimmäinen mehiläinenkin on pörrännyt. Miniponi kuoriutuu jo talvikarvastaan (paitaani puhdistaessani sen kavioita). Samainen poni veti tänään hurjaa rallia laitumella ja yritti saada laidunkaverinsa leikkimään tuloksetta.

 Mimo on ihan villi ! Normaalistihan Mimo on kuin tasainen mopo, tätiratsu, mummonkuljetin jne.. mutta nyt viritetty kevätMimo vinkuu, tekee ilopukkeja ja menee aivan täysiä laukkaradalla! Nauran ääneen miten mamin maailman kiltein mussukka voi käydä niin "kuumana" ja painaa naruille. ;-) Pientä innostumista oli havaittavissa myös haastevideolla jossa hyppään ilman varusteita. (nähtävänä facessa) Minulla on tunne, että hevoseni on parhaassa kunnossa mitä  se on ollut koskaan aikaisemmin. Yhtenä päivänä juoksutin Mimoa liinassa ja olin katsovinaan, että se lähtee paljon vetreämmin raviin, laukka näyttää pyörivämmältä ja liikkuu omasta halustaan reippaasti. Mimo näyttää kyllä ulospäin hyväkuntoiselta, mutta tiedän  että takaosaa pitää saada paljon vahvemmaksi ja notkeutta tarvitaan myös lisää. Toivotaan, että osaisin nyt vahvistaa ja notkistaa sitä oikealla treenillä rikkomatta sitä.

Ensi viikolla moikkaamaan ihania ihmisiä ja eläinystäviä Suomeen. Nähdään tallilla ! Nauttikaa auringosta ja hevosistanne. <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti